‚Äč

Tatuaj sprancene

Ce trebuie sa stiti cand solicitati un tatuaj! Fara nici o exceptie, tatuajul TREBUIE sa se execute cumuland alegerea noii forme si aplicatrea tehnicii mixte: fir cu fir+ umbre!

Noua forma presupune : linie, grosime, lungime, inaltime pe chip.

Pasii tatuajului:

  • desenarea noii forme asa cum o pecep eu pentru chipul in cauza
  • negocierea finala, impreuna cu clienta , asupra detaliilor tatuajului( la urma urmelor e purtat si e pe chipul clientei)
  • alegerea de comun acord a culorii
  • executarea propriu zisa a tatuajului
  • aprobarea finala a clientei

In functie de calitatea pielii,nu dupa toate tatuajele mai este nevoie de retus. De aceea retusul nu este inclus in pretul tatuajului. Tatuajul, adica microdermopigmentarea estetica sau machiajul de lunga durata (in limbajul profesionistilor), este o tehnica ce permite redesenarea si evidentierea formei si culorii anumitor linii ale fetei, mai ales a sprancenelor, a buzelor (contur si umplere) si a conturului ochilor. Micropigmentarea este arta de introducere in piele a unor pigmenti cosmetici in vederea imbunatatirii trasaturilor dvs.

GELU TEODORESCU 
- tatuator
-certificat UTR(Uniunea Tatuatorilor Romani)
-membru UTR
-atestat UTR
-certificat GOLDENEYE PERMANENT SYSTEM< br/> -participant la importante conventii internationale de tatuaj: Londra 2011, Spring Tatoo Show Belgia 2012, Evian Tatoo Show Frant

Invata de la Elis Teodorescu cum sa te pensezi corect

Toata lumea care a auzit ca sprancenele se lucreaza in primul rand in functie de trasaturile chipului, repeta aceasta informatie si altora, dorind sa dea impresia ca stiu secretul pensatului.

In realitate nimic nu poate fi mai eronat si mai greu de aplicat.

Cum sa pensezi in primul rand in functie de trasaturile chipului, cand nu ele sunt primele care conditioneaza pensatul, ci insasi spranceana. E ca si cum i-ai cere stilistului sa-ti arangeze parul cum ii sta chipului tau mai bine, iar el sa iti raspunda ca ondulat pana la umeri ar fi cea mai buna alegere. Dar ce te faci? Parul tau are doar 4 cm lungime.

Concluzia este ca, in functie de material (spranceana sau podoaba capilara), se aranjeaza totul, calculand din posibilitatile oferite de acesta, linia care va avantajeaza cel mai mult.

Neavand destula plantatie in spranceana pentru ce pretentii sunt e ca si cum ati cere unui designer sa va creeze o rochie lunga cu trena dintr-o batista.

Sunt conditionata, in primul rand, de calitatea, cantitatea, plantatia, inaltimea, viteza de crestere, defectele si cicatricile din spranceana.

Daca la femei nu este chiar un impact naucitor chipul stalcit de sprancenele schilodite deoarece ne-am obisnuit cu aceste imagini datorita frecventei cu care le vedem, la barbati nu este ceva mai greu de trecut cu vederea decat niste sprancene foarte feminine pe un chip masculin.